Nuevo local AAVV CT

lunes, 9 de junio de 2008

Portaven al carrer de Llançà des del 1971 i amb els anys el local els hi havia quedat petit per dur la tasca que requereix una Associació de Veïns tant dinàmica com la de Collblanc - La Torrassa. Han trobat la complicitat de l´Ajuntament, el Pla Integra, l´Àrea de Promoció Econòmica i del P.O. Imatge i comunicació per poder inaugurar un espai nou, ample i cèntric per poder continuar amb la seva tasca de projectes, d´integració dels veïns i de fer-los còmplices en aquest sentit de pertinença que s´ha de tenir per estimar un barri o una ciutat.

"En realitat ja treballàvem al nou espai des del mes de febrer però sense estar acabat de condicionar i ara ha quedat molt bé", explica tota contenta la presidenta de l´Associació de Veïns Collblanc - La Torrassa, Ana González. Han estrenat nou logo de l´entitat dissenyat per l´equip del Pla d´Ocupació Imatge i Comunicació i un dels tallers de Formació de l´Àrea de Promoció Econòmica els ha remodelat una porta d´accés diferent, "més integradora i pràctica i en una banda hi ha un pannell escrit amb molts idiomes que es parlen al barri", explica Ana González.

Aquesta remodelació ha estat possible per l´ajut d´un dels programes del Pla Integral que s´està duent a terme Collblanc - La Torrassa. Tres pannells més mostren un barri divers "on tothom se senti que hi pertany, que se l´estimin i a més treballin per fer-lo més integrador", diu la presidenta, que en aquest sentit, en el seu discurs de benvinguda va voler fer un pont de memòria als fundadors de l´AVV. Ho va fer parlant del passat, el present i el futur. "Recordar el passat per mantenir les nostres arrels i l´esperit reivindicatiu. Consolidar el present treballant en consens amb els agents socials i les administracions que ens representen i somiar el futur amb il·lusió per continuar aportant el millor de nosaltres a l´entitat, al barri i a la nostra ciutat", va dir Ana González.



La presidenta defineix l´AVV de Collblanc - La Torrassa com "una associació diversa i integradora que té l´objectiu de que tots els veïns treballin per al barri en lguns dels projectes que estem portant a terme", afegeix Ana González.Publicat el 25/5/08 per Canal-h.net





Fotografia: Rafael Reina



0 comentarios:

 
Associació de Veïns Collblanc - La Torrassa - by Templates para novo blogger